Behangwerken

Als u een professionele behanger zoekt die u huis op een snelle, propere en bovenal professionele werkwijze kan omtoveren, kunnen wij helpen!

Hoe kunnen we helpen?

KnG-Painting kan ook helpen met uw behangwerken! Met meer dan 20 jaar ervaring zetten we dag na dag professionele resultaten neer in regio Mechelen! En daar kunnen onze klanten van getuigen!

Wij schrikken van niets terug. We kunnen helpen voor alle soorten behangwerken! Een leuk motiefje gezien in de winkel of in een magazine? Geen probleem voor ons!

Gepassioneerd en toegewijd werken we alsof het voor onszelf zou zijn. Kwaliteit en klantenservice staan dan ook hoog in het vaandel.

Hoe gaan we te werk?

We komen eerst samen voor het project te bespreken, waarbij ik de ruimtes opmeet en hiervoor een vrijblijvende offerte opstel. Als we tot een akkoord komen, plannen we samen een datum in die past voor ons beiden en dan kunnen we starten!

We werken op een propere, professionele en snelle manier om een verbluffend resultaat neer te zetten met zo min mogelijk overlast. Kijk hieronder maar voor een aantal recente projecten!

Vraag een gratis offerte aan!

Een aantal vorige projecten