Schilderwerken

Als u een professionele schilder zoekt die u huis op een snelle, propere en bovenal professionele werkwijze kan omtoveren, kijk niet verder!

Hoe kunnen we helpen?

KnG-Painting schildert véél, graag en voor iedereen, ook voor U! Met meer dan 20 jaar ervaring zetten we dag na dag professionele schilderwerken neer in regio Mechelen! En daar kunnen onze klanten van getuigen!

Wij schrikken van niets terug. We kunnen helpen voor schilderwerken binnen en buiten, groot en klein! Heeft u buitengevel een nieuw kleurtje nodig? Een opfrissing van de badkamer of zelfs een transformatie van uw hele woning? Geen probleem voor KnG-Painting!

Gepassioneerd en toegewijd werken we alsof het voor onszelf zou zijn. Kwaliteit en klantenservice staan dan ook hoog in het vaandel.

Hoe gaan we te werk?

We komen eerst samen voor het project te bespreken, waarbij ik de ruimtes opmeet en hiervoor een vrijblijvende offerte opstel. Als we tot een akkoord komen, plannen we samen een datum in die past voor ons beiden en dan kunnen we starten!

We werken op een propere, professionele en snelle manier om een verbluffend resultaat neer te zetten met zo min mogelijk overlast. Kijk hieronder maar voor een aantal recente projecten!

Vraag een gratis offerte aan!

Een aantal vorige schilderwerken